Kamperen tussen de boerderijdieren

Wander Mini Caravan dierenbos

Ontmoet de Liefste Dieren en Beleef Avonturen bij Vakantiepark Dierenbos

Op Vakantiepark Dierenbos ontmoet je de meest vertederende dieren en geniet je van een vakantie vol plezier! Ontdek het boerderijleven, knuffel met alpaca’s, bezoek de ezels en maak kennis met de pony’s. Profiteer van last minute kortingen tot 25% en ontdek de XXL Boerderijweken met Shaun het Schaap.

Ontdek het Boerderijleven tijdens de XXL Boerderijweken

Van 1 april t/m 30 juni en 1 september t/m 31 oktober kun je alles leren over het boerderijleven. Ontdek hoe je een koe melkt of waar een ei vandaan komt. En ontmoet Shaun het Schaap, die van 1 april t/m 30 juni elke dinsdag en zondag langskomt!

Last Minute Kortingen voor een Onvergetelijke Lente

Boek nu last minute jouw vakantie bij Dierenbos en geniet van korting! Ontmoet de liefste hangoorkonijnen, knuffel met alpaca’s en borstel de pony’s. Profiteer van de zonnige lentedagen tussen de boerderijdieren en maak je vakantie onvergetelijk.

Dierenbos

Kamperen in een Bosrijke Omgeving

Breng jouw kampeervakantie door op het gezellige en groene vakantiepark van Brabant: Vakantiepark Dierenbos. Kampeer tussen de hoge bomen, verzorg de pony’s en geitjes, en beleef de leukste avonturen met het animatieteam. Profiteer van speciale kampeerkortingen, inclusief meerdere nachten gratis kamperen.

Ontdek Speciale Aanbiedingen voor Kampeerders

Vakantiepark Dierenbos biedt speciale acties aan voor kampeerders, zoals 7=5 korting, 14=10 korting en 21=14 korting. Ben je in het bezit van een ACSI CampingCard? Dan ben je extra voordelig uit! Geniet bovendien van onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen voor een dag vol speelplezier en waterpret.

Word één met de Natuur

Op zoek naar een bijzondere ervaring? Loop via het kronkelpad tussen het hoge gras door naar jouw belevingskampeerplaats. Zet je tent op en geniet van de prachtige omgeving en droom weg bij het knisperende kampvuur.

Kampeer op Vakantiepark Dierenbos en geniet van een onvergetelijke ervaring tussen de dieren en de natuur!

Share the Post:
nl_NL_formal