Canvascamp Tipi 500 ultimate TipiTent

 849,00

Description

Canvascamp Tipi 500 ultimate TipiTent

Tipi 500 Ultimate: Luxe en Duurzaamheid voor Elke Kampeerervaring

de Tipi 500 is de ultieme combinatie van comfort, duurzaamheid en veelzijdigheid.  Deze luxe indianentent biedt plaats aan maximaal 4 kampeerders en is perfect voor zowel glamping als avontuurlijk kamperen in het wild.

Ruime en Stevige Constructie

Met een diameter van 5 meter biedt de Tipi 500 Ultimate voldoende ruimte voor 2 tweepersoonsmatrassen of 8 slaapmatjes. De steile wanden, gemaakt van 100% katoen, zorgen ervoor dat regen en sneeuw geen overlast veroorzaken. Dankzij de conische vorm biedt deze tent meer weerstand tegen sterke winden dan elk ander ontwerp.

Dynamisch Conisch Ontwerp

De conische vorm van de Tipi 500 Ultimate, geïnspireerd door traditionele indianententen, biedt ongeëvenaarde weerstand tegen regen, wind en sneeuw. De enkele centrale paal zorgt voor extra stabiliteit, waardoor de tent zelfs bij hevige weersomstandigheden overeind blijft.

Belangrijke Kenmerken van de TIPI 500 Ultimate

Aanspanbare Wanden voor Maximale Ventilatie

Op warme zomerdagen kun je eenvoudig extra ventilatie creëren door het bodemzeil uit te ritsen en de tentwanden los te maken. Door de scheerlijnen aan te spannen, ontstaat er een ‘zwevende’ Tipi die maximale luchtcirculatie mogelijk maakt.

Stormvaste Deur met Ingebouwd Muggengaas

De driehoekige deur van de Tipi 500 Ultimate heeft een enkele rits die verticaal naar beneden loopt. De deur kan stevig aan het grondzeil worden geritst of opgerold worden wanneer deze niet in gebruik is. Het ingebouwde muggengaas biedt bescherming tegen insecten terwijl voldoende ventilatie behouden blijft.

Beschermkap voor de Piek

De Tipi 500 Ultimate wordt geleverd met een katoenen regenkap die volledig verwijderd kan worden, waardoor een kachelbuis gemakkelijk door de opening kan. De extra lange scheerlijnen houden de kap op zijn plaats, zelfs bij sterke wind. Voor extra ventilatie kan de kap op warme dagen worden opengezet.

Kuipvormig Grondzeil voor Maximale Bescherming

Het grondzeil van de Tipi 500 Ultimate is gemaakt van duurzaam, thermisch gelamineerd PVC (540 gr/m²) en heeft een kuipvormig ontwerp met 10 cm hoge opstaande wanden. Dit maakt het grondzeil volledig waterdicht, zelfs in stilstaand water. Het grondzeil is eenvoudig te reinigen, te vervoeren en op te bergen dankzij de stevige ritsverbinding.

Veer Geladen Centrale Paal

De Tipi 500 Ultimate wordt ondersteund door een duurzame, veergeladen stalen centrale paal met een diameter van 30 mm. Dit unieke ontwerp zorgt voor een stabiele en eenvoudig op te zetten tent.

Duurzame Scheerlijnen en Spanners

De stevige scheerlijnen van 3 mm dikte, gemaakt van hoogwaardig polyester, bieden extra stabiliteit bij zware weersomstandigheden. Plastic spanners voorkomen slijtage aan de lijnen en verlengen de levensduur van de tent.

Stalen Haringen voor Alle Bodemsoorten

De Tipi 500 Ultimate wordt geleverd met drie sets stalen haringen, ontworpen voor verschillende bodemsoorten. Deze haringen bieden optimale stabiliteit en zijn geschikt voor zowel gras- als bosgrond.

Klassiek Canvas voor Ademend Comfort

Gemaakt van 320 gr/m² 100% katoenen canvas, biedt de Tipi 500 Ultimate een perfecte balans tussen duurzaamheid en ademend vermogen. De natuurlijke waterdichtheid van katoen, gecombineerd met de gepatenteerde behandeling, zorgt voor uitstekende bescherming tegen gemiddeld klimaat en gebruik.

Compatibiliteit met Tentkachels

De Tipi 500 Ultimate is compatibel met alle CanvasCamp tentkachels. Met de optionele Tipi Sleeve kan een kachelbuis veilig en efficiënt door de opening worden geleid. Voor andere kachels zijn aanpasbare Exits beschikbaar, waardoor je altijd de perfecte opstelling kunt creëren.

Ontdek de luxe en duurzaamheid van de Tipi 500 Ultimate tijdens je volgende kampeeravontuur. Bestel vandaag nog en geniet van een comfortabele en weerbestendige tent die je beschermt in alle seizoenen.

Tipi 500 Ultimate Specificaties

Meer informatie
Canvas Type Klassiek (320 gr/m²)
Waterkolom 3000mm
Maximale Capaciteit 8
Diameter 500 (5m)
Oppervlak 19,6 m²
Materiaal Grondzeil Klassiek (540 g/m²)
Bevestiging Grondzeil Ritssluiting
Type Hordeur Ingenaaid
Hoogte 355 cm
Type Haring Zwaar
Totaal gewicht (kg) 27.1
Dimensies Doos (1) (cm) 118x40x32

Tipi 500 Ultimate inhoud:

  • 540 gr/m2 kuipvormig PVC grondzeil met rits, mogelijk om volledig los te maken
  • 320 gr/m2 Klassiek Canvas, licht behandeld tegen water, schimmel en UV voor maximaal ademend vermogen
  • 32 mm veer geladen centrale paal met rubberen voet
  • 3 mm scheerlijnen met spanners, los meegeleverd
  • Volledige set tentharingen en grondpennen
  • Hordeur
  • Katoenen draagzak
  • Zakken voor tentharingen en tentpalen
  • Reparatiekit voor veer geladen tentpalen

 

Handleiding

SetupInstructions_Tipi.pdf

 

 

 

fr_FR