WANDER GLAMPING TENT

Glamping Tent Huren

Onze Bell Glamping tent is makkelijk op te zetten en geschikt voor elk klimaat. 

Deze 100% katoen tent, ademt en is wind- en waterdicht. Met een diameter van  5 m en hoogte van  hoogte van 3 m geeft hij comfort voor gezinnen tot 6 personen of overnachting met 8 individuele slaapmatjes

Geniet zonder zorgen van de ruimte en luxe van onze Bell Glamping Tent tijdens je vakantie, feest of andere activiteiten.

CANVASCAMP GLAMPINGTENT HUREN

Liste des prix

Semaine Haute

Hoogseizoen
juni - september
Prijs per week

€ 240

Semaine Basse

Laagseizoen
oktober - mei
Prijs per week

€ 195

Midweek

Enkel laagseizoen
Prijs van maandag - vrijdag

€ 175

Weekend

Enkel laagseizoen
Prijs van vrijdag - maandag

€ 150

Tijdens het hoogseizoen kan de glamping tent enkel gehuurd worden per volle week of weken. De huurperiode loopt van maandag tot maandag. Een midweek van maandag tot vrijdag en een weekend van vrijdag tot maandag.

Le retrait est possible à partir de 16h, et le retour doit se faire avant 11h. Des dérogations sont possibles sur accord mutuel.  

Lieu : Trichterheideweg 11, 3500 Hasselt.

Diapositive précédente
Diapositive suivante

Glamping tent huren

De Canvascamp Sibley 500 ProTech is niet zomaar een tent; het is een symbool van innovatie en comfort die duurzaamheid verenigt met luxe.

De tent, gemaakt van versterkt katoen (360 gr/m²), is bestand tegen zware regel, UV-straling en schimmelvorming. Het canvas is ontworpen om te ademen, waardoor de luchtstroom optimaal blijft. De zijwanden zijn volledig rondom voorzien van muggengaas tegen insecten en optimale ventilatie.

Het grondzeil, is met een rits bevestigd aan het tentdoek en kan volledig worden verwijderd voor schoonmaak of om de tent zonder bodembedekking te gebruiken. Bovendien maakt de ritsverbinding het mogelijk om de zijwanden op te rollen voor extra luchtcirculatie op warme dagen.

Met de capaciteit om gemakkelijk 2 tweepersoonsmatrassen of 8 slaapmatjes te herbergen, is de Sibley 500 ProTech ideaal voor gezinsuitjes, romantische uitstapjes of andere outdoor activiteiten

Glamping tent huren

De Canvascamp Glamping tent huren is heel eenvoudig. Duid op de kalender aan welke periode je wil huren.  Let op tijdens het hoogseizoen kan je enkel per volledige week / weken huren. Selecteer de gewenste huurperiode, vul het onderstaande formulier in en klik op “verzenden“.  

Paiement possible par virement ou simplement en ligne. Pour payer en ligne, ajoutez la réservation au panier et réglez en ligne via l'environnement de paiement sécurisé. Dès que nous recevons le paiement, la réservation est complète.

De huurprijs dient volledig te worden betaald bij reservering. De waarborg bedraagt € 500 en dient ten laatste te worden betaald voor afhaal door middel van overschrijving.

Si la période souhaitée est occupée, inscrivez-vous sans engagement sur la liste d'attente. Envoyez un e-mail avec vos coordonnées et la période de location souhaitée à reservatie@wanderminicaravan.be

LMMJVSD
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Bell Tent Kenmerken

De CanvasCamp Sibley 500 ProTech is een topkeuze voor glampingliefhebbers die comfort en duurzaamheid zoeken in een stijlvolle tent.

 • Dankzij de grote deuren en ramen met geïntegreerd muggengaas kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op de natuur en een optimale ventilatie, terwijl het interieur beschermd blijft tegen insecten. De zijwanden van de tent zijn oprolbaar, waardoor u kunt kiezen tussen volledige privacy en een open, luchtige omgeving.
 • Het exterieur van de tent is vervaardigd uit hoogwaardig, 360 gr/m² zwaar katoenen canvas, dat natuurlijke waterdichtheid biedt en bestand is tegen UV-stralen en schimmel. De dubbel gestikte en versterkte naden zorgen voor extra duurzaamheid en weerbestendigheid onder alle weersomstandigheden.
 • Voor toegevoegde functionaliteit beschikt de tent over een geavanceerd grondzeil dat met een rits verbonden is aan het tentdoek. Dit grondzeil is gemaakt van dik, waterdicht PVC en kan volledig worden verwijderd voor eenvoudig onderhoud of om de zijwanden op te rollen voor extra verluchting op warme dagen.
 • De CanvasCamp Sibley 500 ProTech is ook uitgerust met veelzijdige opbergmogelijkheden binnenin, inclusief ruime binnenvakken voor het opbergen van al uw kampeerspullen en accessoires. Dit zorgt voor een georganiseerde en comfortabele leefruimte.

 

Kies voor de CanvasCamp Sibley 500 ProTech voor een ongeëvenaarde kampeerervaring die luxe, ruimte en de veelzijdigheid biedt om de natuur op uw eigen voorwaarden te verkennen.

Wander Life Glamping tent binnen

Sibley 500 Glamping Tent Technische specificaties

Wander Life Canvascamp Sibley 500 specificaties
Oppervlak19,6 m²
Diameter500 (5m)
Hoogte300 cm
Deurhoogte175 cm
Maximale Capaciteit8
Canvas TypePro (360 gr/m²)
Waterkolom3500mm
Materiaal GrondzeilPro (650 g/m²)
Bevestiging GrondzeilRitssluiting
Type HordeurIngenaaid
Geïntegreerde HorwandJa
Type HaringZwaar
Compatibel Met BinnententJa
Totaal gewicht (kg)40.6
Gewicht canvas (kg)34
Gewicht palen (kg)6.6

Canvascamp Sibley 500 Instructievideos

De tent opzetten

De Bell tent opzetten is eenvoudig en kan zelfs door één persoon worden uitgevoerd.

 1. Zoek een plek met een vlakke ondergrond en spreidt de tent uit.
 2. Zet met de bijbehorende haringen het grondzeil vast. Zorg ervoor dat het grondzeil vlak en strak is.
 3. Plaats de middenpaal in de tent en duw ze helemaal omhoog.
 4. Plaats het deurframe, zet vast in de voorzien lussen binnenin en maak de scheerlijn buiten vast.
 5. Plaats alle scheerlijnen van de tent en maak ze vast in de grond met de haringen. Zorg ervoor dat deze in een rechte lijn met het canvas gaan.
 6. Span de scheerlijnen aan en maak de overige lussen vast.

De tent opbergen

Belangrijk! De tent moet volledig droog zijn vooraleer ze wordt ingepakt.

 1. Maak alle scheerlijnen los en verzamel de haringen
 2. Verwijder het deurframe 
 3. Verwijder de middenpaal 
 4. Maak de haringen van het grondzijl los. 
 5. Zorg ervoor dat het canvas van de tent droog en proper is voraleer ze op te plooien
 6. Plooi de tent op zoals in de video wordt getoond.
fr_FR