WANDER MINI CARAVAN

Thule Daktent Huren

De Thule daktent kan gemonteerd worden op elke wagen met dakdragers of op de Wander mini caravan. Zo heb je snel en makkelijk 2 slaapplaatsen extra.

Trek erop uit zonder zorgen. De Thule daktent staat op minder dan een minuut op.

THULE DAKTENT HUREN

Liste des prix

Semaine Haute

Hoogseizoen
juni - september
Prijs per week

€ 175

Semaine Basse

Laagseizoen
oktober - mei
Prijs per week

€ 150

Midweek

Enkel laagseizoen
Prijs van maandag - vrijdag

€ 125

Weekend

Enkel laagseizoen
Prijs van vrijdag - maandag

€ 100

Tijdens het hoogseizoen kan de daktent enkel gehuurd worden per volle week of weken. De huurperiode loopt van maandag tot maandag. Een midweek van maandag tot vrijdag en een weekend van vrijdag tot maandag.

Le retrait est possible à partir de 16h, et le retour doit se faire avant 11h. Des dérogations sont possibles sur accord mutuel.  

Lieu : Trichterheideweg 11, 3500 Hasselt.

Thule Daktent huren

Deze 2-persoons daktent is gemaakt voor heerlijke avonturen in de buitenlucht. Ze is ontworpen om de uitdagingen van elk seizoen te trotseren. Deze  daktent is daarom uw perfecte partner voor avontuurlijke reizen, het hele jaar door.

De tent is vervaardigd uit premium, UV-bestendige materialen (gecoate 600 denier 260G polykatoen), wat hem duurzaam en bestendig maakt tegen verschillende weersomstandigheden. Om uw nachten zo comfortabel mogelijk te maken, is er ook een schuimmatras met hoge dichtheid en een dikte van 6,5 cm inbegrepen.

Dus waar u ook heengaat, deze daktent is klaar om uw avonturen naar een hoger niveau te tillen!

Thule Daktent huren

De Thule daktent huren is heel eenvoudig. Duid op de kalender aan welke periode je wil huren.  Let op tijdens het hoogseizoen kan je enkel per volledige week / weken huren. Selecteer de gewenste huurperiode, vul het onderstaande formulier in en klik op “verzenden“.  

Paiement possible par virement ou simplement en ligne. Pour payer en ligne, ajoutez la réservation au panier et réglez en ligne via l'environnement de paiement sécurisé. Dès que nous recevons le paiement, la réservation est complète.

De huurprijs dient volledig te worden betaald bij reservering. De waarborg bedraagt € 500 en dient ten laatste te worden betaald voor afhaal door middel van overschrijving.

Si la période souhaitée est occupée, inscrivez-vous sans engagement sur la liste d'attente. Envoyez un e-mail avec vos coordonnées et la période de location souhaitée à reservatie@wanderminicaravan.be

LMMJVSD
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Daktent Kenmerken

De Thule Tepui Ayer 2 901201 daktent is ontworpen voor comfort en duurzaamheid, geschikt voor maximaal twee personen.

  • Dankzij panoramische dakopeningen en ramen kunt u de sterren bewonderen en dichter bij de natuur komen, terwijl de tent koel en goed geventileerd blijft.
  • Het exterieur biedt bevestigingspunten voor lampen, opbergsystemen of andere uitrusting om een intieme, persoonlijke kampeerplek te creëren.
  • De tent is gemaakt van een gecoate mix van 600 denier en 260 g polykatoen, waardoor hij bestand is tegen de elementen in elk seizoen.
  • De weerbestendige en robuuste hoofdtentstof kan barre weersomstandigheden weerstaan en is ademend om condensatie in de tent te verminderen.
  • Voor extra comfort en luchtstroom heeft de tent gaaspanelen die ruim kunnen openen voor meer ventilatie.
  • De Thule Tepui Ayer 2 901201 is ook uitgerust met vier ruime binnenvakken om al uw kampeeruitrusting en -accessoires op te bergen.
  • Als bonus voor uw comfort wordt de tent geleverd met een schuimmatras van 6 cm dik voor een goede nachtrust na een dag vol avontuur.”

Specificaties

Slaapcapaciteit – 2-persoons

Afmetingen (geopend) – 214 x 122 x 92 cm

Afmetingen (gesloten) – 107 x 122 x 28 cm

Slaapoppervlakte – 213 x 122 cm

Hoogste inwendige hoogte – 92 cm

Gewicht – 45.5 kg

Statisch laadgewicht – 182 kg

Minimale stangbreedte – 64 cm

Basisconstructie – Gelaste aluminiumbuis met isolatie en aluminium toplaag

Stof van de overkapping – 260 g polyesterkatoen; 600D ripstopstof met waterbestendige ventilatiecoating; UV- en schimmelbestendig

WANDER MINI CARAVAN

Travel the way you want

© WANDER MINI CARAVAN

fr_FR